De flesta reagerar med en slags förtjust irritation och en ökad nyfikenhet när de på så här nära håll konfronteras med skickligt genomfört trolleri. Jag sätter en ära i att föra en trevlig konversation och visa respekt. Det roliga är att skratta tillsammans

Show

En föreställning att minnas

Du är inte bara en oerhört skicklig trollkarl, du har även en superb förmåga att ta in stämningen och känna av publiken, som sagt superb! Du byggde upp en spänning i rummet som gjorde att alla var så entusiastiska över att få dig till bordet…

Louise HögbergSAAB-gruppen

Inga lådor, boxar heller speglar utan magi som utförs med rep, frukter, kortlekar och lånade föremål. Fingerfärdighetsmagi som kryddas med humor.

En trollerishow som går att passa in i många sammanhang. Alltifrån 30 personer upptill 250 personer. En interaktiv föreställning med medhjälpare från publiken. Trollerinumren utförs med glimten i ögat och närvaro. Förutom fingerfärdighetsmagi blir det även en del tankeläsning. Avslutar med att trolla fram en lånad sedeln ur en alldeles vanlig citron.

Passar lika bra på firmafesten, privata festen, för ledningsgruppen heller på kundeventet. En uppskattad föreställning av många! För att göra det enklare för dig som anlitar mig så har jag även en egen ljudanläggning och ljus upp till 250 personer som ingår i priset.

Målsättningen är att alla ska ha riktigt kul. En föreställning att minnas – och fundera över…

Exempel på uppdrag: Firmafester

Min scenshow passar bra in när gästerna sitter ner för en middag. Showen kan genomföras i ett svep alternativ i två akter för attpassa in i programmet. Det blir ofta en bra kontrast till musikunderhållning.

Exempel på uppdrag: Paket Mingel + Scen

Ett populärt paket bland mina kunder är att kombinera mingeltrolleri med scenshow. Dåfår man både se trolleri på riktigt nära håll och samtidigt få en showupplevelse inför alla.

Mingeltrolleri

Partytricks till cocktailen

Du ska veta att du gjorde succé i lördags, vi  är så ”jävla” (ursäkta) nöjda med ditt trolleri och ditt sätt att vara, du var värd varenda krona.

Henrik LjungKungsör

Mingeltrolleri brukar snabbt ge gästerna mycket att prata om med varandra. Stämningen stiger! Att låta mig gå runt och prata med gästerna och låta dem ta del av trolleri på nära håll gör att de känner sig uppmärksammade och välkomna, samtidigt som de har kul.

De flesta reagerar med en slags förtjust irritation och en ökad nyfikenhet när de på så här nära håll konfronteras med skickligt genomfört trolleri. Jag sätter en ära i att föra en trevlig konversation och visa respekt. Det roliga är att skratta tillsammans. Mingeltrolleri är flexibelt och går att passa ini många sammanhang.

Exempel på uppdrag: Till Fördrinken

Trolleriet blir ett gemensamt samtalsämne som får gästerna att börja prata med varandra, fundera tillsammans och ha roligt. En bra ”ice breaker”.

Exempel på uppdrag: Bordsunderhållning

Kortare föreställningar byggs på plats vid borden på riktigt nära håll. Ett bra sätt att skapa en levande middagsupplevelse med skratt och applåder. Trolleriet bygger upp en stämning och en förväntan av att få uppleva och ta del av det som gästerna vid andra bord skrattar, applåderar och förundras över…

Boka mig!

Kontakta mig kan vi diskutera ett magiskt upplägg som passar ditt event. Ring eller skicka ett mail. Boka mig innan någon annan hinner före. Kontaktinfo ››