tjejkvall

Ser farlig ut….

Mars har varit en bra månad för mig och jag har hunnit med en hel del uppdrag. Har bland annat arbetat för Unionen i Eskilstuna och Västerås på deras medlemskvällar och trollat på nyinvigning av stadsmissionens resturang Von dufva här i Linköping. Läs mer om dom här och testa deras helgbrunch som de precis kört igång med 😉

Avslutade månaden med att trolla på en tjejkväll i Linköping där en av gästerna hörde av sig särskilt för att tacka.

Vilket var extra roligt då hon inte hittade mitt visitkort utan valde att lägga egen tid åt att googla fram min hemsida. Då blir jag extra glad!

”…. jag vill bara tacka för en fantastisk och magisk stund. Att komma magin så nära med bland annat ring-tricket är helt fantastiskt..”

Ser rätt farlig ut på bilden.. men av gästernas minner så var det nog inte så farligt ändå 🙂

Fotograf: Ida Gyulai