Simsalabim och det var Jul…..

Träffade en affärsbekant på ICA idag när jag julhandlade och det slog mig att sist jag hade kontakt med honom var mitt i min semester i slutet av Juli. Vilket kändes som igår…. De säger att tiden går fortare med åren… kanske är det så. Denna höst och tidig vinter har verkligen gått fort som trolleri nästan 😉

Så här brukar jag börja de flesta av mina inlägg såhär kring Jul 🙂 Men det är sant, tider går fort och det är vid högtider som jag stannar upp och reflekterar över det. Hur som helst 2014 var ett helt ok år, har hunnit med en hel del roliga uppdrag i November och December runt om i Sverige: Helsingborg, Göteborg, Stockholm och på hemma plan i Östergötland.

Ser redan framemot nästa år, då jag har en hel del spännande idéer och projekt på G. Håll utskick på min hemsida och blogg för mer information! Mina idéer och projekt har en sak gemensamt och det är att göra ”min grej” och utveckla utifrån mina egenskaper och drömmar. Avslutar där för med ett klipp från på vår allas Carl-Eniar Häckner som verkligen hör till den skaran artister som kör sin grej…. Enjoy

Ha en riktigt GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR!!!

 

På Återseende 2015