Hallå?

Ok, har inte blivit många uppdateringar senaste tiden….  men jag lever 🙂

I under våren har jag gjort en hel del uppdrag. Extra kul att jag fått genomföra fler close up shower mot för tidigare. Close up show är något jag tycker är extra kul att genomföra det blir en intimare föreställning med fokus på fingerfärdighet och mycket publik kontakt. läser mer om min close up show här.

Har även hunnit med en resa till New York som var riktigt trevlig och hann med att se ”Monday Night Magic” var kanon. Framför allt för att det var  3 trollkarlar med och 3 olika akter under samma show. Där fick jag förmånen att se Peter Samuelson som är grym artist som på ett spännande vis blandar trolleri med teater  och visdom 🙂 Besökte även den klassiska trolleributiken Fantasma Magic.

IMG_1376-457x610 IMG_1356-457x610

Är precis hemkommen från Lund när jag trollade igår. I morgon jobbar återigen i Östergötland på en banks årsstämma.

Så fullt ös helt enkelt

På Återseende!