Close up show

Var nyligen i Malmö och jobba de för ett företag som heter Fingerprints (Läs mer om dem här.) De var cirka 35 personer från olika nationaliteter vilket gjorde att jag fick genomföra showen på engelska. Detta är något jag gillar. Blir lite mer internationell feeling helt enkelt :). Fick bra respons från åskådarna där en åskådare mailade mig och skrev ett av de finaste omdömen jag någonsin fått och avslutade med ordern: ”Please know that you do bring happiness to hearts”

IMG_1268-457x610

 

Gillar att utföra close up shower. Fokus ligger på fingerfärdighetsmagi och trolleri på nära håll. Samtidigt som man kan bygga en stämning och atmosfär tillsammans med publiken.  Något som blev bra på giget var att utföra showen i ett separat rum, mellan varmrätt och efterrätt. Då fick gästerna röra på sig lite och byta lite miljö innan efterrätten, vilket uppskattades.

Så har ni  ha ett event (middag, kundaktivitet, firmafest mm) där ni är en mindre grupp på max 40 personer. Då kan helt klart min close up show vara ett alternativ!

På Återseende!