Återkommande kunder

Full fart de senaste veckorna! Har hunnit med frimafester, höstmarknad och stand up klubb. Bild från mitt uppdrag från igår på Villaägarnas dag:

913246_10151912566378482_946414846_n-457x610

 

Tre av uppdragen var ett resultat av gig jag gjorde i oktober och december förra året. Riktigt kul när en kund återkommer och vill anlita mig igen! Jag gör ingen direkt marknadsföring utan jag bygger upp mina uppdrag på ”word of mouth”. Känner att det bästa sättet att få en bild av vad jag gör och vilken effekt det skapar på publiken är att uppleva det live. Därför är det riktigt kul när en kund återkommer och vill anlita mig igen!! Det värmer.

Har även provat något nytt var med och trollade på en stand up klubb i Linköping: Det är stand up profilen Ben Kersley som tagit initiativ till en ”open mic” på  duxe cafe i Linköping (som är ett schysst ställe, kolla själv ). Mycket folk och trevlig stämning. Helt annan publik än vad jag är van vid, en bra erfarenhet. Kommer fortsätta hänga där och testa nytt material 😉 . Läs mer om Ben Kersley här. Bild från Duxe:

IMG_1063-610x610

 

På Återseende!