En magisk uppfinnare

Skulle vilja passa på att hylla en vän och kollega inom trollerivärlden, Andreas Sebring! Andreas har hjälpt mig att förverkliga och vidareutveckla ideér som jag haft om min scenshow. Utan hans hjälp skulle det inte vara möjligt, han är helt enkelt en grym uppfinnare.

Han och hans bror Anders Sebring (ja vet, förvirrande lika namn) har nu lanserat en trollerieffekt som säljs över hela världen där många av magins stora namn har uttalat sig och är imponerade. Dessutom vann den pris för bästa uppfinning i SM 2013. Effekten heter metalwriting (japp man kan köpa trolleri, men det krävs såklart massor av träning för att få det att fungera 😉 ), läs mer här.

Ok hur kom jag att tänka om honom? Jo nyligen tog Andreas hem första plats i vår trolleriförening MIC årliga tävling. Där han vann med några av hans egna uppfinningar. Är en ära att få känna honom!

 

IMG_07542-511x610