Leendets magi

Igår var jag och trollade på en privat fest i Spånga utanför sthlm. De som anlitat mig hade mycket att stå för inför den stundande festen och var säkert lite stressade, men ändå så kostade de på sig att ta emot mig med ett genuint leende! Det är kred. Gör verkligen skillnad att mötas på det sättet. Är inte så vanligt som det borde vara….

Kvällen flöt på och det visade sig att det blev flera leenden som mynnade ut i skratt och förvånande blickar 😉

Det är coolt hur ett leeende smittar av sig och skapar en härlig atmosfär. Men det stannar inte där, kunde inte låta bli att ”snöa in mig” lite på leendets magi. Denna korta föreläsning visar med forskningsresultat hur vi mår bättre, upplevs mer kompetenta och snyggare och till och lever längre genom att le oftare. Så varför inte? LE