Mynttrick från London och Södertuna slott

Senaste veckan har jag jobbat på en kontorsinvigning åt ett IT företag och på en kickoff på Södertuna Slott utanför Gnesta. Dålig akustik men riktigt fin miljö att få arbeta i så det vägde upp :).

När jag var påväg till Södertuna/Gnesta kände jag mig rätt risig, förkyld och tänkte för mig själv att kvällen kommer bli tuff. Men väl på plats märkte jag knappt av förkylningen och kvällen flöt på bra. Märkligt med tanke på hur jag kände mig innan. Jag tror det handlar om fokus och hur kul jag tycker det är att trolla. Hann helt enkelt inte med att fundera och känna efter 😉

När jag sedan satt i bilen på vägen hem så kom jag att tänka på hur tacksam jag är över att få vara ute och trolla. Att få vara ute och möta publiken live är något speciellt, varje kväll/uppdrag blir olika eftersom man möter olika människor och i olika miljöer.

IMG_0751-610x610

IMG_0752-610x610

Avslutar med att lägga upp ett litet filmklipp från London (där jag var nyligen) när jag trollar med ett mynt och en iphone :

 

På återseende!