Kul att vara igång!

Körde mitt första gig 2013 för en avdelning inom SAAB på flygvapenmuseet här i Linköping får några vecka sedan. Bjöd på bordunderhållning (close magi/mingel) vid under deras middag och avslutade med några nummer för alla. Fick en riktigt bra känsla efteråt och omdöme från kunden (om man får vara lite skrytsam)

”Du är inte bara en oerhört skicklig trollkarl, du har även en superb förmåga att ta in stämningen och känna av publiken, som sagt superb! Du byggde upp en spänning i rummet som gjorde att alla var så entusiastiska över att få dig till bordet…..”

IMG_0720-610x457

 

Var även med och gjorde ett kortare inslag på Case Swedish Open.

Kul att vara igång! Har även träffat en trollerikollega (Martin Nilsson) för att repa och öva rutiner tillsammans. Han har lyckats få låna en scen mitt i Linköping som repställe. Läs mer om Martin här.Så nu ska vi försöka träffas varje söndag. Extra roligt att han hade tagit med ljus och ljud så vi kunde bygga en bra showkänsla under tiden vi övade.

Är red0 för 2013!

IMG_0011-455x610

 

1 kommentar
  1. Helén i Vilrummet
    Helén i Vilrummet says:

    Härligt! Det lilla jag känner dig så håller jag verkligen med om ditt omdöme du fick. Du är lyhörd för andras stämningar och har lätt för att mingla. Jag glömmer aldrig när du fick min vigselring att sväva mellan dina fingrar på en sittning på Herrgår’n.

    Ha det super!
    Kram Helén

Kommentarer ej möjligt!