”Under cover”

Senast har jag haft tre uppdrag där mingelmagi stod på schemat. Däremot var uppdragen olika: Först ut var ett kundevent för ett rekryteringsbolag i Norrköping, senare samma kväll underhöll jag på Scandic hotell, frimurarhotellet i Linköping där frimurarhotellet som byggnad firade hundra år. Båda uppdragen var roliga fick en del sköna reaktioner =).

Innan gästerna anländer till Scandic hotell:

IMG_05751-511x610

 

Mitt sista uppdrag var på idingstad säteri som ligger vid Roxen någon mil utanför Linköping. Det som var extra kul med där var att jag fick vara lite ”under cover” till en början: Första ca 40 minuterna när gästerna anlände gick jag omkring och småpratade med gästerna och drack loka ur ett champagne glas kläd i smoking (tänk cocktail party). När jag sedan började trolla så blev det en mindre chock för många som trodde att jag var en av gästerna ;). Har inte arbetat ”under cover” på detta sätt så ofta tidigare: Tror att det är bra sätt att överraska och överträffa förväntningar på!

IMG_0578-610x457

 

På återseende!