Laddar för kommande vecka

Veckan som kommer, kommer att bli intensiv med flera uppdrag, kundevent, jubileum och 40 års fest står på schemat. Ska blir riktigt kul!! Coolt att man kan få in trolleri som underhållning i så många sammanhang!

I veckan som gått har jag varit med på ett kundevent som Rejmes i Linköping ordnade, temat var vardagslyx; bra med besökare och många företag fanns representerade.  Var kort sagt imponerad av hur de lyckats. Var även med förra året och uppskattar att antalet besökare och företag hade fördubblats.

Bild från förra året (måste ju fylla ut inläggen med lite bilder ;))

Kundkväll-21-nov-040_low-404x610

 

Fick även bra feedback på min medverkan:

”Flera, både utställare, gäster och vår personal, har kommit fram och sagt att du var grym i går :-).”

Om publiken lägger nödvändigt fokus på trolleri så är det riktigt roligt att arbeta på nära håll och man kan skapa riktigt bra impact på åskådarna. Trots att det var mycket som hände runt om på kundeventet med olika utställare och aktiviteter, var det många som tog sig tid och gav sitt fokus, kul!!