Välgörenhetsgala och tjejfest

I Torsdags var jag på Välgörenhetsgala för Ronald macdonald hus i Linköping. Trevlig kväll med bra artister och god mat. Jag körde mingel till fördrinken och ett uppträdande från scen senare på kvällen. Nästan alla artister som var med under kvällen var musiker och sångare. Jag var den enda som körde en ”prat akt”, vilket gynnade mig. Blev en bra kontrast mot de övriga. Måste säga att kombinera musik underhållning med en trolleri är en skön kombo! Då får man alla fördelar som musik medför; stämning, känsla mm och samtidigt en mer interaktiv underhållning i trolleriet som kräver ett fokus från publiken för att lyckas.

IMG_0533-610x610

 

Var många duktiga artister med vill lyfta fram en tjej speciellt; Hanna Lindblad, hon var galet bra! Hon körde gamla jazz klassiker med en stor inlevelse och det känns som man var mitt i en svunnen tid. Hon gjorde jazzen cool! 😉 Läs mer om henne här.

IMG_0534-610x610

 

Avslutade veckan med att köra ”mingel gig” för ett gäng paranta damer på en gård utan för Linköping. Fick jobba ”undercover” och vara lite servitör först innan jag började trolla. Tror att jag lyckades lura de flesta ;). Kul att se ansiktsuttrycken när jag sedan började showa 😉