Inspirationsvecka

Pssst…..Nu ska jag ge dig en kort inblick i vår magiska värld! I veckan som varit har jag varit sett trolleriföreställningar av både svenska och utländska artister, inspirationsföreläsningar och nätverkat. Japp, värsta Harry Potter träffarna.

IMG_0365-610x610

 

I måndags kväll var jag först på ett seminarium en utländsk trollkarl, Wayne Houchin i Norrköping. Som varit magisk konsult till stora amerikanska trollkarl. Läs mer om honom här. På tisdags kväll bar det iväg till Kisa för att träffa Andreas Sebring igen som hjälper mig med min scenshow. Känns riktigt bra!

Veckan avslutades med magisk weekend i Lund. Som är trollerikongress där massor av trolleri intresserande träffas och kollar på seminarier och shower av svenska och utländska artister. Delade rum med Love Melander. Love är och har alltid varit en förebild och är en av Sveriges absolut mest anlitade trollkarlar, läs mer här. Minns första gången när jag som 15 årig ringde med en darrig stämma till honom hemma i Sundsvall =). Här ett litet fimklipp på Herr Love, inga kommentarer…

IMG_0482-610x457

IMG_0486-457x610

 

Mycket inspiration blev det, den enda som saknades var Harry Potter själv….
På återseende!