Trolleri på NÄRA håll

I veckan har jag hunnit med två gig. Trolleri på nära håll på båda med två helt olika uppdrag. Det ena var ett en kundevent för VIP kunder och det andra en familjedag för allmänheten. På kundeventet var det cirka 30 personer hade traditionell kräftskiva. Mysig och intim miljö. Bjöd på kortare shower vid borden för att avsluta med rutiner för alla samtidigt. Här var ett citat från en av gästerna:

”Mycket bra med ”nära trolleri” – mycket effektfullt och engagerande. Fredrik kunde också ta alla kommentarer, inlagor etc. på ett mycket bra sätt – var både rolig och trollkarl, interagerade mycket bra med alla deltagare. Flexibel, anpassade uppträdandet till bordsplacering, lokalen.”

Man blir lite stolt =)

IMG_0349-610x455

IMG_0347-610x455

På familjedagen (Villaägarna i Östergötland) gick jag om kring bland besökarna och bjöd upp till show ;). Jag upplever att det är svårare med publika event att få kontakt och få folk att stanna. Just denna dag gick det relativt bra, hade lite svårt att bygga större grupper samtidigt utan fick mer fokusera på grupper från 2 till 10 personer.  Familjedagen ägde rum på motorstadium i Linköping.