Varför började jag trolla?

Varför började jag med trolleri? Är en vanlig fråga  Här är ett bildbevis från en av mina allra första trollerishower på altanen till vår sommarstuga på Gotland. Roligast på bilden är att min bror är med som ”sidekick”, minns inte vad han hade för roll men ser rolig ut på bilden iallafall 😉

IMG_0333-e1342867088232-457x610

På somrarna på Gotland förvandlades altanen till en scen där grannar och familj tålmodigt utstå olika framträdande av mig och min bror. Det var cirkus, pojkband och förstås trolleri som stod på schemat. Alla dessa framträdanden kunde på ett eller annat sätt härledas till min farmor som var hela tiden var med och hjälpte och själv var med i flertalet av våra uppträdanden. Där tändes ”gnistan”: Att få en direkt positiv feedback var en boost som man inte glömde….

Idag många år senare är det fortfarande samma boost av energi som man får vid ett lyckat framträdande som är drivkraften. Däremot har det tillkommit flera motivationsfaktorer som exempel viljan att utrycka mig själv och fascinationen av fingerfärdighets magi.

 

1 kommentar
  1. Helen
    Helen says:

    Utvecklat din talang har du också :-). Du är en riktig entertainer, det lilla jag har sett. Lycka till i fortsättningen och hoppas att du inte trollar bort dig själv.

Kommentarer ej möjligt!