Lugnet före…

Januari och även delar av Februari brukar vara lugn. Detta stämmer även i år. Har haft några få uppdrag hittills.

Jag utnyttjar tiden till att arbeta och utveckla befintligt material och även pröva och arbeta med en del nya idéer. Mycket tid går åt till att jobba med min scenshow och har tänkt anlita en regissör inom kort. (Namnförslag tas tacksamt emot)

Jag kommer även att få förmånen att hålla i en trollerikurs för vuxna i mars. Denna kurs anordnas i samarbete med svensk magisk cirkel, www.svenskmagiskcirkel. Mer information kommer! Kan utlova att det kommer att bli kul. Inga förkunskaper behövs.

I helgen ska jag göra ett gig 5 minuter från där jag bor, känns lyxigt. Är ett mindre företag som ska ha personalfest. Kommer att köra min close up show, vilket jag tycker är ett riktigt roligt format att arbeta i.

På återseende!