Elvis och jag


Det har varit en rolig vecka som avslutades i fredag med dubbelgig. Gick bra då det inte var så långa avstånd. (Ett uppdrag i Motala och ett i Linköping)

Högdpunkten var ändå i onsdags då giget avslutades med att en man iklädd en tight Elvisdräkt med mantel som körde ett ElvisMedley. Det var kul att se reaktionen från alla i publiken som blev helt överraskade av hela grejen =). Han minglade runt i publiken och körde lite sköna Elvis moves och sjung för fulla muggar. Han var så lik originalet att några damer i publiken trodde att han mimade, inget dåligt betyg!

När jag satt där i publiken så kom jag att tänka på hur mycket roligt man får vara med om ute på olika gig/uppdrag. Man har en del historier att berätta framför brasan i Jul..

Det är mötet med andra som ger mig inspiration att fortsätta utveckla mina nummer!

1 kommentar

Kommentarer ej möjligt!