allsång på skansen

Har haft två gig de senaste dagarna.

I Fredags var jag på Skansen och underhöll ett företag på ca 50 personer i en idyllisk mijö för julbord, restaurang Stora Gungan. Läs mer här. Mycket trevlig! (Både miljö och publik)

Det är ofta jag skriver något i stil med;”… att det var trevlig gäng att trolla för”. Givetvis är det skillnader i hur bra kontakt man får med publiken. Däremot tror jag att mitt jobb som entertainer är rätt tacksamt  i juletid. Man blir inhyrd för att underhålla ett gäng (oftast) glada förväntansfulla människor som vill ha kul. Det är också mitt fokus när jag arbetar oavsett om jag står på scen eller trollar på nära håll: ha kul, vara en stämningshöjare.

Igår avslutade jag året med ett gig för cirka 800 personer på kungsholmen i Stockholm. Det var jag och två andra trollkarlar som var inhyrda för att mingeltrolla i lokalerna. Det var första gången som jag arbetade tillsammans med andra trollkarlar samtidigt. Ofta arbetar man solo eller tillsammans med andra artister. Fungerade bra, ett koncept jag tror på vid mingeltrolleri vid riktigt stora sällskap. Vi passade på att byta erfarenheter och i logen i pausen, fick några nya idéer 😉