Första advent

Julen börjar närma sig…. och jag laddar för kommande uppdrag!

I veckan så har jag mingeltrollat och kört ett scenuppträdande på ett kundevent hos en bilhandlare. Bra koncept på kundeventet, som var vardagslyx och mervärden. De hade satsat på att skapa en mysig atmosfär och det var även flera utställare på plats. Här kommer några bilder på mig ”in action”

     

Under veckan har jag även träffat en trollkarls kollega Carl Tillenius i Eskilstuna. Riktigt kul att träffa honom som är en mycket skicklig trollkarl och han visade mig ett par riktigt bra grejer. Bland annat detta som är helt grymt bra. Gå in och kolla och förundras (Det gjorde jag när Carl gjorde det för mig). Här är det den kända Lu Chen som utför puzzlet.

Som sagt julen börjar närma sig… i veckan ska jag göra julkort som jag ska skicka ut till det gångna årets kunder.