Bättre sent än aldrig

På efterfrågan från olika håll har jag nu bestämt mig för att börja blogga. Tanken är att skriva om olika uppdrag som jag har, men även bjuda på inspiration.  Berätta mer om hur jag arbetar med mitt företag och utvecklas som trollkarl.

Utöver trollkarl är jag utbildad beteendevetare, vilket kommer sätta prägel på en del inlägg. Just nu håller jag på med en del intressanta projekt som blandar beteendevetenskap med trolleri. Återkommer med mer info längre fram!

En stor anledning till att jag tycker så mycket om att trolla är alla människor som jag möter i olika sammanhang:

Under veckan som varit har jag bland annat varit i Uppsala och Stockholm för olika typer av uppdrag/gig: I Uppsala ett gäng jurister och juriststuderande och i Stockholm underhöll jag ett företag som arbetar med mangement och IT. Däremot hade båda gigen gemensamt att jag underhöll gästerna på nära håll med mingeltrolleri. Bra stämning och ”mingelvänliga” lokaler på båda uppdragen, vilket hjälpte mig en hel del i arbetet med att höja stämningen ytterligare med magi!

Vill passa på att tacka Åsa och Roine på Stenströms information och marknadsföring som skapat denna hemsida och blogg!

På återseende!